Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

februari 2019

21februari

Nightfever

Evangelisatieviering in en om de kathedraal, waarbij buiten bij de kerk toevallige passanten worden uitgenodigd om binnen in de kerk een kaarsje te komen aansteken bij het uitgestelde Allerheiligste. Hier klinkt stemmige muziek en zang en wordt gebeden en kunnen mensen de persoonlijke zegen van een priester ontvangen of een gesprek aangaan.

Meer weten »
23februari

Carnavalsmis

Twee weken voor het echte carnavalsgedruis losbarst vraagt sjtadsvaselaovesvereniging D'n Uul Gods zegen over het welslagen van dit traditionele Limburgse volksfeest op de vooravond van de katholieke Veertigdaagse vastentijd. De carnavalsvereniging verleent zelf in woord, zang en muziek medewerking aan deze feestelijke viering waarin plebaan-deken Merkx hoofdcelebrant zal zijn.

Meer weten »
24februari

H. Mis met Venray’s Mannenkoor

Het Venray's Mannenkoor verleent vandaag vocale medewerking aan de eucharistieviering in de kathedraal. Het koor doet dit uit dankbaarheid voor de benoeming en wijding van mgr. Harrie Smeets als 24e bisschop van Roermond, jongstleden december. Smeets was voorheen pastoor-deken van Venray. Hij is dan ook hoofdcelebrant tijdens deze viering.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen