Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Zoek Evenementen

Evenement Views Navigation

Evenementen Search

oktober 2018

25oktober

Nightfever

Evangelisatieviering in en om de kathedraal, waarbij buiten bij de kerk toevallige passanten worden uitgenodigd om binnen in de kerk een kaarsje te komen aansteken bij het uitgestelde Allerheiligste. Hier klinkt stemmige muziek en zang en wordt gebeden en kunnen mensen de persoonlijke zegen van een priester ontvangen of een gesprek aangaan

Find out more »
27oktober

Diakenwijding

Tijdens een pontificale eucharistieviering wijdt hulpbisschop Everard de Jong drie mannen tot (transeunt-)diaken voor verschillende parochies in het bisdom Roermond. De feestelijke plechtigheid is voor iedereen vrij toegankelijk.

Find out more »
27oktober

Lighttime

Evangelisatieviering in en om de kathedraal, waarbij buiten bij de kerk toevallige passanten worden uitgenodigd om binnen in de kerk een kaarsje te komen aansteken bij het uitgestelde Allerheiligste. Hier klinkt stemmige muziek en zang en wordt gebeden en kunnen mensen de persoonlijke zegen van een priester ontvangen of een gesprek aangaan.

Find out more »
28oktober

Helmonds Slavisch Koor tijdens H. Mis

Het Helmonds Slavisch Koor verleent vocale medewerking aan de eucharistieviering op deze zondag. Het koor bestaande uit bijna 50 leden zingt onder leiding van Antoine van Wanrooij koorgezangen uit de Russich-orthodoxe liturgie.

Find out more »
+ Exporteer Evenementen