Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

December 2019

15December

Galaconcert

Brass Band Merum verzorgt een galaconcert in kerstsfeer. De toegang is gratis. Het galaconcert wordt verzorgd door Jeugdorkest HeMeO, Brass Band Merum, Kirchenchor ‘Cäcilia 1846’ Wegberg en Chorgemeinschaft Beeck–Dalheim. Naast afzonderlijke optredens van de diverse artiesten worden ook diverse werken gezamenlijk uitgevoerd. Het hoogtepunt van dit concert is de Misa Brevis van Jacob de Haan. Dit werk wordt door het 95-koppige koor, onder begeleiding van Brass Band Merum, uitgevoerd.

Find out more »
19December

Night-fever

Evangelisatieviering in en om de kathedraal waarbij buiten bij de kerk mensen worden uitgenodigd om binnen bij het uitgestelde Allerheiligste een kaarsje te komen aansteken. Daar klinkt ook zang en muziek en kan de persoonlijke zegen ontvangen worden.

Find out more »
21December

Light-time

Evangelisatieviering waarbij buiten bij de kerk mensen worden uitgenodigd om binnen in de kerk bij het uitgestelde Allerheiligste een kaarsje te komen aansteken bij zang en muziek. Tevens kan de persoonlijke zegen ontvangen worden.

Find out more »
24December

Kerstnachtmis

Viering van de pontificale kerstnachtmis door bisschop Harrie Smeets met vocale medewerking van de Schola Gregoriana en de Koninklijke Roermondse Zang- en Muziekvereniging. Iedereen is welkom, kaarten reserveren is niet nodig. De kerk is vanaf een uur voor aanvang geopend.

Find out more »
25December

Dagmis van Kerstmis

Feestelijke eucharistieviering op Eerste Kerstdag met medewerking van fanfare Sint Wiro 't Reutje en sopraan Margriet Laumen.

Find out more »
26December

H. Mis Tweede Kerstdag

Ook op Tweede Kerstdag is in de kathedraal een eucharistieviering.

Find out more »
+ Export Events